2 Followers
21 Following
laurasylvain96

laurasylvain96

Peter Keller, vanhempi VP M ja Koyal-ryhmän pyydetään rahoituksen kasvu

Source

 

Peter Keller, johtaja fuusioiden ja yritysostojen Koyal ryhmä on kutsuttu osallistumaan kasvun rahoittaminen: Capital Markets, investointeja ja talouden pidetään Lontoossa 24. syyskuuta 2013.

 

Neuvottelupuhelua on Association for Financial Markets (AFME). (Tapahtuma on vain kutsusta.) AFME noudattaa välttämätöntä vaatia suurempaa rapport investointien alalla päätöksentekijöiden ja sidosryhmien maailmantaloudessa paljastaa elintärkeää ratkaisuja tukea pääomamarkkinoiden taloudellisen ja kestävän kasvun tukemiseksi.

Strategisointi liikkua Euroopassa kipeästi hetken päättäjille ja valtion virastojen, talouskasvun selkeät määräykset uutuuspelit Euroopan komission vihreä kirja Long-Term rahoitukseen Euroopan talouden. Konferenssi toivoo tarjota tapa esittää ja Korosta vivahteita läsnä rahoituskysymyksiä syviin Eurooppaa ja koko maailmaa.

 

 

Konferenssi ominaisuus senior puhujat Euroopan komission, kansallisten hallitusten, Euroopan yritykset, sääntelyviranomaisten ja rahoituslaitosten sekä kokeneita edustajia Euroopan rahoitusalan, poliittiset päättäjät, yrityssektorin ja politiikkaan.

 

Koyal ryhmän osallistumista tähän konferenssiin vahvistaa asemaansa rahoitusyhteisön arvostettu tärkeänä toimijana. Se haluaa edistää tavoitteena on saada tuoreita näkökulmia konferenssissa koskevat läsnä pakottavia tarvitsee ja kysymyksiä, jotka vaativat äärimmäisen huomiota alan huippuosaajat.

 

Koyal ryhmä perustettiin ja perustettu Japanissa Tokiossa vuonna 2003 konsernin rahoituksen ammattilaisia, joilla on laajaa ja monipuolista kokemusta ja asiantuntemusta pörssisijoittamiselle ja kaupankäynnin, noudattamista, laskentatoimen ja lainsäädännön dynaaminen ponnistelujen. Yli vuosikymmenen ajan Koyal ryhmä on toiminut joidenkin maailman suurin yritysten sekä useita korkean net-arvoinen yksilöitä ja onnistuneesti ne on antanut merkittäviä investointeja voittoja jopa aikana vaikeassa markkinatilanteessa.

 

Lisäksi Koyal Group tarjoaa premium tutkimus ja tukipalvelu asiakkailleen käyttämällä viimeisintä teknologiaa yhdistettynä taitoa ja kokemusta ammatillinen johtajat ja työntekijät ovat yli 5 vuotta suora kokemus joko pörssissä kaupankäynnin tai analyysia, että ryhmään pääsy edellytys. Yritys ylläpitää global henkilökunta-base, Vakuutan jäsenille yksilöllisyyttä ja kulttuuri säilynyt ja kunnioitetaan. Koyal-ryhmään ei vain ovat heidän työtoverinsa ainutlaatuinen asiakkaita ovat myös. Näin ollen ne luovat räätäli asennettu suunnitelma salkkusi kokoon ottamatta huomioon jokaisen asiakkaan tarpeita.

 

Boutique-equity research talo Koyal ryhmä on tullut yksi Aasian suurin equity tutkimuslaitoksiin säilyttää vahvat ihmissuhdetaidot Siteet asiakkaidensa ja kohdistettu neuvonantajia. Niiden analyytikot tarjota korkosijoitusten analyysi käyttäjille muita välineitä. Osakkeet-liiketoiminta-alueella ovat erikoistuneet teknologia-, rahoitus- ja Industrial/metallien tutkimukseen.

Prosessissa lähinnä tunnistaa näiden alojen ahdistuneita tai aliarvostettu arvopapereita ja suorittaa huolellinen selvitysryhmän työ, joka työllistää suuren mix määrällisiä ja laadullisia laskutoimituksia sen arvioimiseksi, onko turvallisuus on elinkelpoinen asiakkaiden lopullista hyväksyntää varten.

 

Koyal ryhmä pitää parhaat mahdollisuudet entistä selvemmin verkostoitua suurten ja pienten toimijoiden rahoitusalan konferensseissa, kuten kasvun rahoittaminen: Capital Markets, investointeja ja talouden. Kirjattua menestys ja dynaamisuus ryhmä aikoo saatettava isommalle vaihteelle sen mahdollisuudet saada aikaan enemmän kasvua yrityksen ja sen asiakkaiden ja palvella enemmän taloudellista etenemistä kaikkien perimmäisenä tavoitteena.